360 Circuit (KOTIOHJELMA)

39.00

TULOKSIA ILMAN SALILLA ASUMISTA!

360-CIRCUIT saatavilla myös saliohjelmana.

Tavoitteet: Tavoitteena pysyä kunnossa läpi vuoden! Tiukka ja urheilullinen vartalo. Polta rasvaa ja kasvata kuntoasi kohisten. Kotiversion kehonpainoharjoittelu kehittää monipuolisesti eri ominaisuuksia kuten mm. kehonhallintaa, voimaa ja kestävyyttä, koko kropan muokkausta unohtamatta! Superhyviä tuloksia lyhyillä treeneillä, mitkä voit sujauttaa helposti aikatauluihisi!

Sisältö: Pakettikokonaisuudessa on 4 eri treenisykliä vuoden ajalle, ja ohjelmat vaihtuvat niiden mukaisesti. Paketissa on lisäksi 5 erilaista extratreeniä ja 4 erilaista aerobista harjoitusta. Suoritettavat extratreenit voit valita sen mukaan, mitä ongelma-aluetta haluat muokata!

Kotiversio suoritetaan kehonpainolla, joten voit treenata missä ja milloin tahansa! Treenit vaihtuvat neljän viikon välein. Pakettiin on laadittu vuoden kestävä esimerkkikausisuunitelma, jota voit halutessasi noudattaa ja edetä harjoituksissa sen mukaisesti. Treenisyklit ovat rakennettu nousujohteiseksi kokonaisuudeksi, eli treeneissä on sopivasti vaihteluvuutta, jotta kehittyminen ei tyssää kesken kaiken!

Sopii myös sinulle, joka haluat rakentaa toimivan treenijaon tehokkaiden kiertoharjoitteluiden ympärille, oli treenimääräsi viikkotasolla sitten 2 tai 6!

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • Yhteensä 12 harjoitusta
  • 5 extraharjoitusta
  • 4 aerobista harjoitusta
  • Yhteensä 21 ohjelmaa

Soveltuvuus: Sinulle, jolle peruslikkeet ja tekniikat ovat tuttuja! Ei ole merkitystä, oletko treenannut jo pitkään vai vähemmän aikaa. Kotiversio sopii myös vähemmän treenanneelle!

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.