360 Circuit (SALIOHJELMA)

39.00

TULOKSIA ILMAN SALILLA ASUMISTA!

360-CIRCUIT saatavilla myös kotiohjelmana ja yhdistelmänä!

Tavoitteet: Tavoitteena pysyä kunnossa läpi vuoden! Tiukka ja urheilullinen vartalo. Polta rasvaa ja kasvata kuntoasi kohisten. Saliversion treeneissä pääset kehittämään voimaa, kestävyyttä ja kiinteyttämään kroppaasi! Superhyviä tuloksia lyhyillä treeneillä, mitkä voit sujauttaa helposti aikatauluihisi!

Sisältö: Paketti sisältää saliversion harjoitukset. Kokonaisuudessa on 4 erilaista treenisykliä vuoden ajalle ja ohjelmat vaihtuvat syklien mukaisesti. Saat lisäksi 5 erilaista extratreeniä ja 4 erilaista aerobista harjoitusta. Suoritettavat extratreenit voit valita sen mukaan, mitä ongelma-aluetta haluat muokata! Paketissa on esimerkkikausisuunnitelma, minkä mukaan voit lähteä toteuttamaan tätä vuoden harjoituskokonaisuutta.

Saliversion treeneissä on monipuolisuutta ja valinnanvaraa. Extratreenien ansiosta sinulla on mahdollisuus treenata 3-6 kertaa viikkossa! Tästä paketista voit myös poimia tehokkaita yksittäisiä harjoituksia, ja treenata oman mielesi mukaan vähemmän tai enemmän. Sopii myös sinulle, joka haluat rakentaa toimivan treenijaon tehokkaiden kiertoharjoitteluiden ympärille, oli treenimääräsi viikkotasolla sitten 2 tai 6.

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • 12 harjoitusohjelmaa
  • 5 extraharjoitusta
  • 4 aerobista harjoitusta
  • Yhteensä 21 ohjelmaa

Soveltuvuus: Sinulle, jolle peruslikkeet ja tekniikat ovat tuttuja! Ei ole merkitystä, oletko treenannut jo pitkään vai vähemmän aikaa, sillä haastavuutta riittää läpi kokonaisuuden. Kotiversio sopii myös vähemmän treenanneelle!

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.