Athlete Strong miehet

39.00

Naisille oma versio tästä paketista!

Tavoitteet: Tavoitteena kehittää voimaa ja kestävyyttä samanaikaisesti ja parantaa samalla kehonkoostumustasi kiinteämmäksi.

Sisältö: Paketin treenit perustuvat tyypillisiin voimaliikkeisiin, joita tehdään kuntopiiri tyylisesti. Voimaharjoittelukuntopiirit, eli kompleksit ovat mm. urheilijoiden keskuudessa suosittu tapa peruskuntokaudella. Kompleksit ovat tehokas tapa kasvattaa lihasta, kehittää kestävyyskuntoa, polttaa rasvaa ja samalla vältät tylsät ja pitkät ”cardiot”. Näillä treeneillä sinun ei tarvitse jonottaa vuoroasi ruuhkaisilla saleilla, sillä jokainen treeni ja liikepari on suunniteltu myös treenin ajan- ja tilankäytön tehostamiseksi.

Perusviikoilla treenejä tulee 3-4, raskailla viikoilla 4-5. Palauttavilla viikoilla keskityt lihashuoltoon ja halutessasi voit käydä tekemässä 1-2 lyhyttä harjoitusta. Treenikokonaisuudet ovat kolmessa neljän viikon syklissä, palauttavat huoltoviikot ovat jokaisen syklin viimeisenä viikkona. Anaerobisilla testeillä tehostat treenien jälkeistä lepoaineenvaihduntaa eli “jälkipolttoa”.

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • Treenisuunnitelma 12 viikolle
  • Yhteensä 17 ohjelmaa
  • 4 erilaista anaerobista testiä

Soveltuvuus: Keskitasosta ylöspäin!