Back to Fit

59.00

Älä suhtaudu elämäntapamuutokseen mörkönä, vaan mahdollisuutena, joka antaa uusia oivalluksia ja elämyksiä matkallasi kohti terveempää ja hoikempaa kehoa!

Epäonnistuneita painonpudotusyrityksiä? Hampaiden kiristelyä ja epätoivoa? Tuntuuko, ettei mikään toimi, tai palaat aina hyvän alun jälkeen takaisin vanhaan? Miten irtautua tällaisesta kierteestä?

Tavoitteet:

Aineenvaihdunnan toimivuus on kiinni vuosien ajan toteutuneista elämäntavoista. Jos matkasi on vasta alussa, pyydämme sinulta pitkäjänteisyyttä ja sitkeyttä! Joskus projektiin tarvitaan ammattilaisen tuki ja apua kannattaa pyytää, jos huomaa, ettei itse pääse eteenpäin. Tässä ohjelmassa pyritään pois ravinnon ja liikunnan osalta mustavalkoisesta maailmasta. Monipuolisuus on parempaa kuin yksipuolisuus ja sallivuus on parempaa kuin täyskieltäytyminen. Emme mene liiallisiin yksityiskohtiin, vaan keskitymme isoihin linjoihin ja kerromme, miten onnistut tavoitteessasi! Näillä eväillä voit toimia fiksummin tulevaisuudessa matkatessasi kohti PYSYVÄÄ ja terveellistä elämäntapaa. Tämän kaiken ohella tulemme virkeämmäksi, hoikemmaksi, vahvemmaksi ja terveemmäksi!

Tavoitteenamme on voida hyvin kokonaisvaltaisesti ja saavuttaa haluttuja tuloksia peilikuvassa ja yleisessä olotilassa. Asiakkaamme ovat pudottaneet ohjelman aikana lähtötilanteesta (ja projektin etenemisestä) riippuen 5-13kg. Kaikki on kiinni sinusta itsestäsi, tervetuloa mukaan!

Sisältö:

12 viikon ohjelmakokonaisuus, mikä on jaettu kolmeen eri harjoitussykliin. Treeniohjelmat vaihtuvat jokaisella syklillä ja harjoitussunnitelman mukaan toteutat intensiivisiä kiertoharjoitteluita ja cardiotreenejä. Voit harjoitella oman kuntotasosi ja aikataulusi puitteissa 3-5x viikossa. Harjoituksen kesto on noin 25 minuuttia, eli ei liian pitkää raatamista kuntosalilla, vaan kaikki tehot irti yhdestä harjoituskerrasta! Saat valmiit viikko-ohjelmat, mutta voit muokata niitä halutessasi itsellesi sopiviksi.

Ravitsemuksen osalta syvennymme erityisesti aineenvaihdunnallisiin haasteisiin ja miten saada keho toimimaan halutulla tavalla. Laihduttaminen tai rasvanpoltto ei onnistu ilman toimivaa aineenvaihduntaa, joten kerromme tässä valmennuksessa, miten aineenvaihdunnan aktivointi ja elvyttäminen onnistuu.

Olemme laatineet sinulle monipuolisen ruokavalion vaihtoehtoineen ja kannustamme sinua kokeilemaan myös uusia juttuja. Vaihe vaiheelta pääsemme kohti unelmatilaasi -pysyvästi ja turvallisesti! Materiaali sisältää myös ohjeistukset ravintolisiin ja lisäravinteisiin, mitkä eivät missään nimessä ole pakollisia.

Tässä ohjelmapaketissa opit:

  • Miten aktivoit aineenvaihduntasi
  • Syömään säännöllisesti ja monipuolisesti, jotta pääset tavoitteisiisi
  • Miten voit parantaa suoliston kuntoa yksinkertaisilla jutuilla
  • Miten sinun rulisi harjoitella, jotta saat yhdestä treenikerrasta kaiken irti
  • Tärkeät avaimet elämäntaparemonttiin
  • Haastamme sinua laittamaan ajatusmallit uusiksi!

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • Treenisuunnitelma 8 viikolle
  • 2 erilaista ruokavaliota
  • Yhteensä 16 ohjelmaa

Soveltuvuus:

Sinulle, joka olet valmis tekemään asioita toisin kuin aiemmin, ja saavuttamaan sitä kautta myös uudenlaisia tuloksia! Uskalla nähdä kokonaisuus ja luovu yksityiskohtien syynäämisestä -tällöin kaikki on mahdollista! Sopii kaikentasoisille treenaajille ja painonpudottajille iästä ja lähtöpainosta riippumatta.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.