BBC (Taso 1)

49.00

Tuunaa tarakkasi tikkiin ja saavuta haluamasi voimakkaat ja muodokkaat pakarat! Optimaalista kehitystä alusta alkaen ilman turhaa räpellystä!


Tavoitteet:

Tavoitteena tiukat ja voimakkaat pakarat? Herätetään uinuvat pakarasi ja laitetaan ne kunnolla töihin! Riittävät ärsykkeet, monipuolinen ravinto ja laadukas lepo takaavat sinulle upeat tulokset! Muokkaat pakaroitasi samalla rakentaen lihasmassaa myös yläkroppaan. Tuloksena teräksinen kokonaisuus!

Sisältö:

BBC-konseptissa on valittavana kolme eri tasoa; aloittelijasta kokeneeseen treenaajaan. Jokaisen tason kesto on 10 viikkoa, joiden aikana tulet rakentamaan pakaroitasi, unohtamatta kehittäviä yläkropan ja keskivartalon treenejä. Jokaisella tasolla saat vinkkejä kehityksen maksimoimiseksi sekä pakaratreeni-infon täynnä tietoa. Valittavanasi on joko normaali tai vegaaninen ruokavalio tukemaan optimaalista kehitystä. Kokeile vaihtelun vuoksi osittaista tai täysin vegaanista ruokavaliota!

BBC taso 1:

Ohjelmapaketti sinulle, joka lähdet ensimmäistä kertaa treenaamaan pakaroita tavoitteellisesti! Pääset haastamaan itseäsi heti alusta lähtien, kuitenkin turvallisesti ja järkevästi. Optimaalinen kehitys projektille heti alusta alkaen. Suosittelemme ehdottomasti, että aloittelijat aloittavat tasolta 1.

Etkö tiedä miltä tasolta aloittaa? Ota yhteyttä!

Valmentajasi rooli on tärkeä koko valmennuksen ajan. Hän ohjaa sinua oikeaan suuntaan tilanteesi mukaan! Älä hukkaa aikaa, vaan lähde tavoitteitasi kohti määrätietoisesti ja ota matkasta kaikki irti!

Tasolla 1* treenaat perusrungon mukaisesti viikkotasolla näin (näiden lisäksi voit sijoitella STRONG ABS vatsatreenejä ohjeiden mukaan):

Viikot 1-5: 1x pakaratreeni, 1x yläkroppa

Viikot 6-10: 2x pakaratreeni, 2x yläkroppa

(*sisältää myös vapaavalintaisia extroja)

Ohjelmapaketissa opit:

  • Pakaroiden muokkauksen perusteet: mitä, miksi ja miten?
  • Oikeat suoritustekniikat
  • Uusia liiketekniikoita ja varioinnin salat, miten höystää omia treenejä?
  • Löytämään ja aktivoimaan pakarasi kunnolla
  • Optimaalisen harjoittelun perusteet tukemaan kehitystä
  • Riittävän ja monipuolisen ruokavalion koostamisen kehonmuokkausta ajatellen

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • Ruokavalio
  • Yhteensä 11 ohjelmaa

Soveltuvuus:

BBC-konsepti soveltuu kaiken tasoisille treenaajille, aloittelijasta kokeneeseen treenaajaan. Tasot eroavat toisistaan monella tapaa, joten valitse juuri itsellesi sopivan tasoiset ohjelmat! Valitse siis vain oma tasosi ja lähde rakentamaan tavoitetarakkaasi! Ei polvivaivaisille.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.