Be Transformed 2 (SALIOHJELMA)

59.00

OPI ASEMOIMAAN RUOKAVALIOSI TAVOITTEESI MUKAAN JA LÖYDÄ JUURI SINULLE TOIMIVAT JUTUT!

Tätä ohjelmakokonaisuutta voit toteuttaa kahdella eri tavalla.

*)Suoritustapa 1: kehonmuokkaus, kiinteytys, lihaskavu

*)Suoritustapa 2: painonpudotus, painonhallinta ja tiivistyminen

Tavoitteet: Tavoitteena painonpudotus tai lihaskasvu? Tällä paketilla pääset harjoittelemaan kovaa kohti maaliasi! Ohjeet suoritustapoihin löydät materiaaleista. Valitset sitten kumman suoritustavan tahansa, harjoittelet monipuolisesti ja pääset taatusti haastamaan niin kehosi kuin mentaalipuolesi. Tavoitteena optimoida ruokavalio omiin tavoitteisiin ja saada sitäkin kautta kaikki irti kymmenen viikon jaksosta. Mahdollisuus treeniviikkojen tuplaamiseen, suosittelemme että venytät paketin 20 viikon mittaiseksi. Jos haluat olla tyytyväinen peilikuvaasi, tulet rakastamaan näitä harjoituksia!

*)Be Transformed 2 on jatkoa Be Transformed 1 paketille. Supersuosittua ensimmäistä versiota on toteuttanut tuhannet ja taas tuhannet naiset, tule mukaan ja liitty onnistujien joukkoon! Näitä linkkejä klikkaamalla löydät Be Transformed 1 paketin saliversion ja kotiversion.

Sisältö: Kymmenen viikon aikana toteutat kahta erilaista treenikokonaisuutta ja pidät kaksi kehonhuolto- ja lepoviikkoa. Sisältää ohjatut alkulämmittelyt niin ala- kuin yläkropalle, huomaa ero treeneissäsi jo ensimmäisestä kerrasta lähtien! Voit toteuttaa kokonaisuutta annettujen viikko-ohjelmaesimerkkien mukaisesti, tai luoda oman treenilukujärjestyksesi arkeesi sopivaksi.

Saat kolme ruokavaliopohjaa, ja ohjeet ruokavalion asemointiin. Selvitä kokonaisenergianklulutuksesi ja toimivat makrot. Oma kokemus ja kokeilu nousee arvoonsa: löydä ne jutut, mitkä toimivat juuri sinulle! Monipuolista syömistä ja ennen kaikkea muutosten tarkkailua omassa olossa kohti parempaa hyvinvointia ja jaksamista arjen pyörteissä. Saat myös linkin Facebook-ryhmäämme, tervetuloa!

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • 2 eri treenisuunnitelmaa
  • 3 eri ruokavaliota
  • Yhteensä 11 ohjelmaa

Soveltuvuus: Ei täysin aloittelijan paketti ja perustekniikat oltava hallussa. Polvi- ja selkä vaivaisille suosittelemme seuraavia paketteja: Fitverstaan selkäpaketti ja Fitverstaan polvipaketti.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.