BE TRANSFORMED Women Weightloss Plan (KOTIOHJELMA)

59.00

NAISTEN PAINONPUDOTUSPAKETTI!

Tavoitteet: Pudottaa painoa ja laihtua, mutta lisäksi tehdä iso muutos kehonkoostumukseen ja muokata kehoa mahdollisimman paljon kolmessa kuukaudessa. Erityisen tehokas ongelma-alueille, rasvanpolttoon ja isoa muutosta haluavalle. Unohda pelkkä painon tuijotus ja keskity tavoittelemaan unelmakuntoasi joka näkyy peilissä ja olossa!

Sisältö: 12 viikon ohjelmapaketti on jaettu kolmeen erilaiseen treenisykliin ja syklien kestot vaihtelevat kolmesta viiteen viikkoon. Sisältää keskimäärin 4 treeniä viikossa. Treenit muuttuvat ja kovenevat jokaisella syklillä. Treeneissä käytetään kahdella syklillä myös tehokeinoja, joilla saamme tulokset ja kehityksen aivan uudelle asteelle! Luvassa on varmasti jotain uutta ja erilaista. Paketti sisältää monipuolisen ruokavalion tavoitteisiisi, myös erikoisruokavaliot! Sali/kotitreenien lisäksi saat extratreenit ja erilliset cardioharjoitukset. Harjoittelet oman jaksamisesi mukaan, kuitenkin vähintään 3 kertaa viikossa.

Mahdollisuus toteuttaa erikoisruokavalioita kuten vege, maidoton, gluteeniton, pähkinätön, munaton, soijaton, jne.

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • Treenisuunnitelma 12 viikolle
  • Ruokavaliot tavallinen ja karppi
  • 10 harjoitusohjelmaa + 2 extratreeniä
  • Yhteensä 12 ohjelmaa

Soveltuvuus: Olet ehkä kokeillut useamman kerran tehdä isompaa muutosta siinä onnistumatta? Tai ehkä lipsut aina vähitellen takaisin vanhaan? Tällä paketilla pistät kroppasi remonttiin, opit syömään stressittömästi ja monipuolisesti, saat uusia terveellisiä tapoja arkeesi etkä enää palaa vanhaan. Kun vain päätät ja haluat onnistua, tämä paketti antaa sinulle avaimet toteutukseen. Ei aloittelijan paketti.

Myös sinulle, joka et halua välttämättä pudottaa suurta määrää painoa, mutta haluat kiinteytyä ja saada hämmästyttäviä tuloksia kolmessa kuukaudessa.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.