Bikini 2 (SALIOHJELMA)

59.00

JATKOA SUPERSUOSITULLE BIKINIPAKETILLE!

Ympärivuotinen bikinikunto. Tässä paketissa keskitytään vieläkin intensiivisemmin lihaskasvuun, koko kropan muokkaukseen ja rasvanpolttoon.

Tavoitteet: Lähde tavoittelemaan bikinikuntoa näillä helpoilla ohjeilla. Ohjelmapaketin kesto 12 viikkoa. Muokkaamme koko kehoa, minkä lisäksi keskitymme erityisesti olkapäihin, pakaroihin ja keskivartaloon. Näyttävä, timmi kroppa ympäri vuoden!

Sisältö: Ohjelmapaketti sisältää treeniohjelmat ja niiden päivitykset 3 kuukauden ajalle, treenit vaihtuvat neljän viikon välein ja muuttuvat haastavimmiksi jokaisella syklillä. Bikini 2 sisältää 6 erilaista extratreeniä ja 3-jakoisen treenirungon. Voit halutessasi harjoitella 3-5 kertaa viikossa. Uudet erikoistekniikat ja erilainen, haastavampi ja nousujohteinen treenikokonaisuus. Sisältää ohjeet ruokavalion koostamiseen vaihtoehtoineen sekä lisäravinneohjelman. Ohjelmat ovat kuntosaliohjelmia.

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • Ravinto-ohje
  • 9 harjoitusohjelmaa
  • 6 extraharjoitusohjelmaa
  • Yhteensä 15 ohjelmaa

Soveltuvuus: Ei ole merkitystä, onko sinulla lyhyempi vai pidempi treenitausta, ohjelmia on helppo keventää niin halutessaan. Ensisijaisesti sinulle, jolle perusliikkeet ja tekniikat ovat jo tuttuja.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.