Bikini 3 (SALIOHJELMA)

59.00

BIKINIKONSEPTIN KOLMAS, VIELÄKIN KOVEMPI KOKONAISUUS!

Ympärivuotinen bikinikunto. Tässä paketissa keskitytään tuttuun tapaan vieläkin intensiivisemmin lihaskasvuun, koko kropan muokkaukseen ja rasvanpolttoon.

Tavoitteet: Lähde tavoittelemaan bikinikuntoa näillä helpoilla ohjeilla. Ohjelmapaketin kesto 12 viikkoa. Muokkaamme koko kehoa, minkä lisäksi intensiivimuokkaat haluamiasi alueita. Valitse vapaasti kuudesta erilaisesta extratreenistä. Näyttävä, timmi kroppa ympäri vuoden!

Sisältö: Ohjelmapaketti sisältää treeniohjelmat ja niiden päivitykset 3 kuukauden ajalle, treenit vaihtuvat neljän viikon välein ja muuttuvat haastavimmiksi jokaisella syklillä. Materiaaleista löytyy ohjeistus, miten voit treenata tällä paketilla jopa 18 viikkoa.

Bikini 3 sisältää 6 erilaista extratreeniä, 6 aerobista harjoitusta ja 3-jakoisen treenirungon. Aerobiset harjoitukset toteutetaan mäkivetoina, porrastreeneinä ja intervalleina. Voit halutessasi harjoitella 3-5 kertaa viikossa. Jälleen uudet erikoistekniikat ja erilainen, haastavampi ja nousujohteinen treenikokonaisuus. Sisältää ohjeet ruokavalion koostamiseen vaihtoehtoineen sekä lisäravinneohjelman. Uutta! Sisältää myös vegaanisen ruokavalion. Extratreeneissä ohjatut lämmittelyt.

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • 2 erilaista ruokavaliota
  • 9 harjoitusohjelmaa
  • 6 extraharjoitusta
  • 2 porrastreeniä
  • 2 intervalliharjoitusta
  • 2 mäkivetoharjoitusta
  • Yhteensä 21 ohjelmaa

Soveltuvuus: Ei ole merkitystä, onko sinulla lyhyempi vai pidempi treenitausta, ohjelmia on helppo keventää niin halutessaan. Ensisijaisesti sinulle, jolle perusliikkeet ja tekniikat ovat jo tuttuja. maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi suosittelemme, että sinulla on läpikäytynä paketit Bikini ja Bikini 2 ennen tämän paketin aloittamista. Tottuneet treenaajat voivat siirtyä suoraan Bikini 3 pakettiin ja hyödyntää aiempia Bikinikonseptin paketteja myös myöhemmin.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.