Dynamic Warm Up

39.00

Onko sinulla ongelmana keksiä sopivat lämmittelyliikkeet ennen treeniä? Haluatko oppia lämmittelemään kehosi järkevästi ja tehokkaasti? Dynamic Warm Up -paketilla opit lämmittelemään lihasryhmittäin kehosi monipuolisesti!

Jos et vielä ottanut alkulämmittelyä omiin rutiineihisi aloittaessa harjoitusta, nyt on korkea aika! Dynamic Warm Up -paketilla opit lämmittelemään kehon tehokkaasti niin, että se tukee sekä harjoitteluasi että liikkuvuutesi paranemista.

Tavoite: Onnistunut alkulämmittely saa koko kehon toimintajärjestelmän aktivoitumaan ennen varsinaista harjoitusta, herättää hermoston sekä kudokset ja lisää nestekiertoa lihaksissa.

Hyvä alkulämmittely lämmittää kudokset, jotta harjoitus voidaan tehdä mahdollisimman tehokkaasti. Hyvän alkulämmittelyn jälkeen keholta ei kulu aikaa itse treenistä kudosten lämmittämiseen, vaan kehon koko kapasiteetti on jo valjastettu treeniä varten. Jotta koko lihaksisto osallistuu täysillä tehtävään harjoitukseen, on harjoitettavat lihakset aktivoitava ja jokainen lihassolu saatava tekemään töitä.

Dynamic Warm Up -paketin ohjeilla tuet voimatasojesi nousua, lisäät treeniesi tehokkuutta sekä ehkäiset loukkaantumisia. Tavoitteena on opetella valmistamaan keho ja mieli kokonaisuutena tulevaa harjoitusta varten, jolloin myös keskittymiskyky ja harjoituksen mielekkyys pysyvät yllä. Ei sisällä ruokavaliota.

Sisältö: Paketti sisältää 14 tehokasta ja järkevää lämmittelykokonaisuutta kehon eri osille. Sisältää myös ohjeistuksen yleis- ja dynaamisen lämmittelyn tekemiseen.

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste lämmittelyihin
  • Yhteensä 15 ohjelmaa
Sopii aloittelijoille

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.