Fit Mom 2. RASKAUSKOLMANNES

59.00

PYSY KUNNOSSA RASKAUSAIKANA JA VOI HYVIN!

Fitmom-ohjelmapaketeista löydät oman kokonaisuutensa jokaiselle raskauskolmannekselle, tee tilaus raskauskolmanneksen mukaan! Jokainen Fitmom-ohjelmapaketti sisältää sekä sali- että kotitreenit!

Tavoitteet: Jatka harjoittelua turvallisesti raskausaikana, tai aloita harjoittelu kattavien ohjeiden avulla! Raskauden aikana on tärkeää liikkua omaa kehoa ja oloa kuunnellen, ja säännöllisen liikunnan avulla voit myös parantaa jaksamistasi raskauden aikana. Raskausaikana kehosi käy läpi suuria fyysisiä muutoksia, ja lihaskuntoharjoittelun avulla voit tukea kroppaasi kestämään nämä muutokset paremmin. Hyvästä kunnosta huolehtimalla palaudut myös paremmin synnytyksen jälkeen. Treeniohjelmien avulla pysyt kokonaisvaltaisesti hyvässä kunnossa, harjoitat kropan tärkeitä tukilihaksia, pidät selkävaivat kurissa ja treenaat myös tärkeitä lantionpohjanlihaksia.

Fitmom-ohjelmapakettien ravinto-ohjeet opastavat fiksuun ja terveelliseen ravitsemukseen, mikä tukee myös painonhallintaa sekä sinun ja vauvan hyvinvointia raskauden aikana. Ohjeet ovat sovellettavissa myös vegaaneille.

Sisältö: Fitmom-ohjelmapaketit sisältävät kattavat treeniohjelmat sekä kotiin että salille, joten voit harjoitella siellä missä itse haluat. Voit harjoitella oman jaksamisesi mukaan 2-4 kertaa viikossa. Voit tehdä halutessasi sekä sali- että kotitreenejä aikataulujesi puitteissa. Jokaiseen ohjelmapakettiin kuuluu myös extratreenit sekä tehokas kumpparijumppa, joka toimii myös reissussa! Ohjelmapaketit sisältävät myös esimerkit viikko-suunnitelmista, jotka helpottavat harjoittelun rytmittämistä, sekä ohjeet lantionpohjanlihasten treeniin, kehonhuoltoon- ja venyttelyyn.

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opasteet treeneihin
  • Ravinto-ohje
  • Treenisuunnitelmat kotiin ja salille
  • 5 saliohjelmaa
  • 3 kotiohjelmaa
  • 2 extratreeniä
  • 3 venyttelyohjelmaa + lantionpohjanlihakset
  • Yhteensä 14 ohjelmaa

Soveltuvuus: Aloittelijasta kokeneeseen treenaajaan.

Jos sinulla esiintyy liikunnan yhteydessä supistuksia tai sinulla on muita liikkumista rajoittavia tekijöitä, konsultoi lääkäriä harjoitteluun liittyen! Ruokavalio-ohjeet ja lantionpohjan harjoitteet sopivat kaikille!

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.