Fit with Nana kotitreenit jatko-osa | nanafit.fi

69.00

FIT WITH NANA KOTITREENIT OSA 2 VIE TREENISI UUSIIN ULOTTUVUUKSIIN.

Näillä treeneillä muokkaat kehoasi, vahvistat lihaksiasi, parannat liikkuvuuttasi ja poltat tehokkaasti rasvaa. Treenit ovat nopeita tehdä, ja ne vievät ainoastaan 15-30 minuuttia kerrallaan!

Tämä 5 viikon valmennusjakso sisältää 10 erilaista koko treenin mittaista videota, jossa treenaan kanssasi alusta loppuun. Tämän lisäksi saat 2 erilaista alkulämmittelyvideota, 2 erilaista aktiivisen lepopäivän treenivideota sekä 30 minuuttia kestävän venyttely- ja kehonhuoltovideon.

5 viikon lisäksi saat kaupan päälle extra 3 viikkoa verkkoympäristössä, joten kaiken kaikkiaan pääset treenaamaan kanssani 8 viikon ajan!

 

 

Valmennuksessa saat selkeät ohjeet treenien koostamiseen viikottain, sekä esimerkkijaot viikoista jos haluat harrastaa muutakin liikuntaa.

Tässä valmennuksessa ei jätetä treenaajaa yksin, vaan jokaisessa treenissä on esitelty liikkeen tekniikat huolellisesti, sekä annettu ohjeet kevennettyyn versioon. Tämä mahdollistaa treenitehojen ja treenin haastavuuden muokkaamisen juuri omalle tasollesi sopivaksi.

FIT WITH NANA 2 RAVINTO-OHJEISTUS

Valmennus sisältää myös ravinto-ohjeistukset, jossa ei lasketa kaloreita tai punnita ruokia. Ruokaoppaan lisäksi saat kattavan reseptikirjan, josta löydät terveellisiä mutta herkullisia reseptejä yli 200 sivua! Reseptikirja on täysin uusittu FIT with Nana valmennuksen ykkösosasta.

Ravinto-osion avulla pystyt tarkistamaan onko energiansaantisi ja kulutuksesi kohdallaan, ja miten painoa kannattaa lähteä turvallisesti pudottamaan ruokavalion avulla. Kerron myös hiilihydraatteja käsittelevässä videossa miten hiilihydraattien osuus kannattaa koostaa ja kuinka paljon niitä voi aktiivinen ihminen syödä.