Fitverstaan Polvipaketti

39.00

Tavoitteet: Alakropan lihaksiston parantaminen askel askeleelta.

Kuntoutamme:

  • Polven ja nilkan tukilihaksistoa
  • Niveliä tukevia lihaksia
  • Pakaralihaksia
  • Taka- ja etureisilihaksia

Ongelmia tai kipuja kyykätessä? Tämän paketin jälkeen kyykkyyn pääseminen helpottuu. Sisältää haastavat yläkropan treenit tasosta riippumatta.

Sisältö: Ohjelma sisältää jalkojesi tilanteesta riippuen eritasoiset ohjelmat. Tasot 1-3, joiden lisäksi liikelista korvaavista liikkeistä, joilla voit korvata muiden pakettien alakroppaliikkeitä. Jos sinulla on esimerkiksi hankaluuksia tietyissä kyykyissä, tämä on sinun pakettisi kohti parempaa lihaksistoa ja puhdasta kyykkyä ilman kipuja. Pohja on kaiken A ja O! Kun pohjustus on kunnossa, päälle on helpompi rakentaa.

Taso 1: Ensimmäinen taso on luotu leikkauksesta toipuvalle, juuri sen tapaturmaisesti loukanneelle tai kuntoilua aloittavalle, kenellä kyykkyyn pääseminen on haastavaa.

Taso 2: Henkilölle, joka voi jo asettaa painoa molemmille jaloille, vaikka toinen olisi heikompi, kuin toinen. Kuitenkaan polvi tai nilkka ei tue liikettä kunnolla.

Taso 3: Henkilölle, kenellä polvi kipuilee satunnaisesti kotona tai treenin aikana ilman syytä.

Yläkropalle suunnatut liikkeet menee linjassa alakropan mukaisesti. Tasolla yksi on istuen suoritettavia yläkropan liikkeitä. Tasolla 2 osittain seisten ja tasolla taas 3 haastavampia.

Extratreenit parantavat polven, nilkan, vatsan, pakaran, taka- ja etureisien lihaksia, jotta myös kyykkyyn pääseminen onnistuisi.

Voit suorittaa pakettia sellaisenaan, tai toisen paketin rinnalla.

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • Yhteensä 21 ohjelmaa

Soveltuvuus: Ihan ehdoton henkilöille, kenellä polvi kipuilee syystä tai toisesta.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.