Fitverstaan Selkäpaketti

39.00

TULOKSELLISTA HARJOITTELUA ILMAN SELKÄKIPUJA!

Tavoitteet: Ohjelmapaketin tavoite on herättää tietoisuutta tuki- ja liikuntaelimistön (TULES) vaivoista ja niihin johtavista syistä. Vahvistamalla heikkoja lantion, keskivartalon ja yläselän lihaksia parannat ryhtiäsi ja saat helpotusta selkävaivoihisi niin kuntouttavasti kuin ennaltaehkäisevästi. Opit mitä selän hyvinvointi tarvitsee ja miten päästä niistä eroon lopullisesti.

Sisältö: Ohjelmista löytyvät kaikki useille haastavat perusliikkeet kevennetyillä liikeradoilla tai vaihtoehtoisilla menetelmillä tehtynä, kuten kyykyt ja maastavedot. Kattavasta tietopaketista löydät ohjeita ja vinkkejä selän hyvinvointiin, yleisimmät selkävaivat ja niihin johtavat arkiset asiat. Ohjelmapaketissa on treenejä kotiin sekä salille.

15 viikon kokonaisuus on jaettu viiteen kolmen viikon sykliin ja nousujohteiset treenit vievät sinut kohti kokonaisvaltaista kehitystä ja eroon selkävaivoista. Alkulämmittelyt sisältävät niska-hartia-seudun aineenvaihduntaa parantavia ja rintarankaa avaavia sekä lonkankoukistajien ja nilkkojen liikkuvuutta parantavia liikkeitä. Ensimmäisen syklin treenit ja extratreenit voi tehdä kotona, ja niiden tekemiseen tarvitset vain voimakuminauhan ja jumppapallon. Harjoittelet 3-4 kertaa viikossa.

Ohjeet myös selän lepoasennoille ja oikeaoppiseen kylmähoitoon vaivojen helpottamiseksi.

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • Treenisuunnitelmat 5 viikolle
  • Yhteensä 17 harjoitusohjelmaa
  • Infopaketit selän lepoasennoista ja terveen selkärangan anatomiasta

Soveltuvuus: Monipuolisen liikevalikoiman vuoksi tämä paketti sopii kaikille. Ensisijaisesti suosittelemme pakettia sinulle, jolla on selkävaivoja ja perusliikkeet eivät onnistu ilman kipua. Sopii myös sinulle, joka haluat ennaltaehkäistä selkävaivoja. Voit käyttää tätä omana pakettinaan tai toisen paketin tukena korvaaviin liikkeisiin.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.