HIIT Power Outdoor

39.00

Tavoitteet: Parannat nopeusvoimaasi ja kuntosi kasvaa kohisten. Näiden treenien avulla jaksat huomaamattasi muissakin lajeissa paremmin. Erilaiset treenit tuovat vaihtelevuutta niin mielelle kuin keholle. Nämä treenit säästävät aikaa, joten ne sopivat myös hyvin kiireiseen aikatauluun. Ei enää tekosyitä treenien skippaamiseen!

Tavoitteena erityisesti nostaa aineenvaihduntasi uudelle tasolle. Parannat hapenottokykyäsi ja poltat rasvaa tehokkaasti myös treenin jälkeen. Nauti monipuolisista treeneistä ulkoilmassa pitkälle syksyyn!

Sisältö: 20 erilaista ja -pituista ulkotreeniä suoritettavaksi kehonpainolla, juosten, pyöräillen tai rullaluistellen, portaissa, mäkitreeneinä ja soutaen. Harjoituksissa on mainittu myös kestoaika, joten sinun on helppo valita juuri siihen hetkeen sopiva treeni. Treenien kestot vaihtelevat tarkasti ottaen 11-38 minuutin välillä.

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • Yhteensä 20 ohjelmaa

Soveltuvuus: Soveltuu peruskunnon omaavista kokeneempaan treenajaan. Kaikille, jotka haluavat parantaa räjähtävyyttä, polttaa rasvaa ja parantaa hapenottokykyä. Voit suorittaa treenejä myös omien treeniesi lisäksi, tai minkä tahansa muun ohjelmapaketin ohella. Harjoittele oman ajankäyttösi mukaan!

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.