Inspiroidu bloggaamaan! – Blogikirjoittamisen verkkokurssi

45.00

Tältä kurssilta saat uutta nostetta olemassa olevan blogin kirjoittamiseen tai kokonaan uuden blogin aloittamiseen! Kuukauden mittaisen kurssin aikana tulet kirjoittamaan yhteensä neljä (4) valmista blogitekstiä, ja saat teksteihisi palautetta niin muilta osallistujilta kuin kurssin vetäjältä!

HUOM! Tällä kurssilla on rajallinen määrä paikkoja, joten ilmoittauduthan mukaan heti.

Kurssin sisällöt jakautuvat neljään eri teemaan. Jokaisen viikon maanantaina saat ideointia tukevaa inspiroivaa sisältöä, keskiviikkoisin kirjoitetaan, ja viikon lopuksi annetaan ja saadaan palautetta! Kurssin aikataulutuksessa on hyvin väljyyttä ja vapautta, joten jos tahdot tutustua materiaaleihin ja kirjoittaa mieluummin jonain toisena päivänä, niin sekin sopii. Kun varaat kurssia varten aikaa muutaman tunnin per viikko, saat palkintona itsellesi kokoelman laadukkaita tekstejä, jotka ovat valmiita julkaistavaksi!

  • 1.viikko: Blogi-ideat esiin!
  • 2.viikko: Blogin tyyli ja tunne
  • 3.viikko: Fokus lukijaan – Kuka lukee blogiasi?
  • 4.viikko: Blogiunelmia ja tulevaisuuden suunnitelmia

Olipa blogisi sitten lifestyle-blogi, asiantuntijablogi, yritysblogi tai julkinen päiväkirjasi, tällä kurssilla innostut kirjoittamaan yhdessä muiden kirjoittajien kanssa! Mukaan voit tulla matalalla kynnyksellä: sinun ei tarvitse kokea olevasi erityisen luova tai edes rakastaa kirjoittamista (vielä). Kurssilla inspiroidut, kokeilet uutta, kehityt, jaat tekstejäsi, saat kannustavaa palautetta, rohkaistut ja vapaudut kirjoittamaan omalla äänelläsi.