Isojen perusliikkeiden kehittäminen

39.00

Tavoitteet ja sisältö: Paketti sisältää 12 erilaista harjoitusta kehittämään penkkipunnerrusta, jalkakyykkyä, maastavetoa, pystypunnerrusta sekä sopivasti otevoimaa. Treenaat neljä kertaa viikossa tehden 2 viikon mittaisia syklejä.

Harjoitukset tulee toteuttaa ns. bodaustyylillä, eli sarjat viedään ihan loppuun asti siten, ettei enää ainuttakaan toistoa tulisi, eli tulisi lopettaa epäonnistuneeseen toistoon. Liikkeet ovat pääsääntöisesti yksinkertaisia isoja perusliikkeitä, ja vaikka harjoitukset tehdäänkin bodaamalla, niin tarkoituksena on kehittää myös voimaa. Sarjoissa tulisi käyttää niin isoja painoja kuin mahdollista, kuitenkaan suorituksen puhtaudesta tinkimättä.

Ohjelma tulee toteuttaa 5 viikon kierroilla, tyylillä viikko 1, viikko 2, viikko 1, viikko 2 ja kevyt viikko. Kevyellä viikolla tehdään 4 kevennettyä harjoitusta, joiden tarkoituksena on auttaa palautumisessa ja pitää tahtia yllä. Kevyen viikon harjoituksissa ei tule viedä sarjoja epäonnistuneeseen toistoon asti, vaan jättää varaa muutaman toiston verran, muttei kuitenkaan tule harjoitella liian keveillä painoilla.

Tämä paketti sisältää nämä harjoitukset:

  • Viikolle 1 neljä harjoitusohjelmaa
  • Viikolle 2 neljä harjoitusohjelmaa
  • Kevennetylle viikolle neljä harjoitusohjelmaa

Soveltuvuus: Jo pidempään treenanneelle.