Kesytä tenniskyynärpää | OmaKuntoutus.fi

96.00

Tenniskyynärpää tuntuu kipuna kyynärpään sivulla lihasten kiinnityskohdassa tai siitä hieman rannetta kohti ranteen ojentajalihaksistossa. Kyse on pohjimmiltaan rasitushäiriön aiheuttamasta jännekivusta, jonka hoitoon tarvitaan säännöllistä ja oikein toteutettua harjoittelua. Kipu tuntuu yleensä eniten puristaessa ja nostaessa – eli kipeän käden käyttö on haastavaa kivun vuoksi.

Kesytä tenniskyynärpää on fysioterapeuttien suunnittelema verkkovalmennus, joka tarjoaa sinulle hoito-ohjeet kuntouttaa tenniskyynärpäätä. Valmennus yhdistää vahvistavan harjoitusohjelman, parhaat kivunhoitovinkit, teorian ja tukitreenit motivoivaan ja selkeään pakettiin. Vahvistu ja kehity juuri silloin, kun sinulle sopii.

Saatat myös pitää...

 • Paikanvaraus

  Akillesjännekipu kuriin | OmaKuntoutus.fi

  Akillesjänteen kuntoutus on meille fysioterapeuteille tuttua. Akillesjännekipu on yleinen vaiva, jossa akillesjänne kipeytyy hiljalleen ja saattaa lisäksi turvota. Kipu tuntuu yleensä paikallisesti akillesjänteessä sen kiinnityskohdassa tai vähän kantapäästä ylöspäin. Tyypillisesti etenkin juoksua ja hyppyjä sisältävät liikuntaharrastukset ja pahimmillaan jopa pelkkä kävely pahentavat kipua. Lisäksi akillesjännekipu voi oireilla jäykkyyden tunteena tai aamusärkynä.

  Akillesjännekipu kuriin on fysioterapeuttien suunnittelema verkkovalmennus, joka tarjoaa sinulle kaikki työkalut ja tiedot hoitaa ja kuntouttaa akillesjänne omatoimisesti. Tämä täysin uusi valmennus yhdistää vahvistavan harjoitusohjelman, parhaat kivunhoitovinkit, teorian ja tukitreenit motivoivaan ja selkeään pakettiin. Lisäksi valmennuksen ostaneet saavat pääsyn suljettuun Facebook-tukiryhmään täysin ilmaiseksi. Vahvistu ja kehity juuri silloin, kun sinulle sopii.

  96.00
 • Paikanvaraus

  Kenkää plantaarifaskiitille | OmaKuntoutus.fi

  Plantaarifaskiitin hoito onnistuu hyvillä ohjeilla! Plantaarifaskiitti tarkoittaa jalkapohjan kipua, joka tuntuu kantapään alla ja siitä edeten hieman varpaita kohti. Aikaisemmin on käytetty termiä luupiikki. Kipua aiheuttava kudos on yleisimmin jalkapohjan paksu jännekalvo, joka kipeytyy etenkin rasituksen seurauksesta. Yleisimpiä oireita ovat jalkapohjan kipu etenkin aamulla ensimmäisten askelien yhteydessä sekä rasittaessa (esim. kävely, juoksu) ja pitempään seistessä tuntuva kipu.

  Kenkää plantaarifaskiitille on fysioterapeuttien suunnittelema verkkovalmennus, joka tarjoaa sinulle hoito-ohjeet ja tiedot kuntouttaa plantaarifaskiitti. Valmennus yhdistää vahvistavan harjoitusohjelman, parhaat kivunhoitovinkit, teorian ja tukitreenit motivoivaan ja selkeään pakettiin. Vahvistu ja kehity juuri silloin, kun sinulle sopii.

  96.00