KG painonpudotusvalmennus

59.00

Pudota painoa syömällä hyvin ja monipuolisesti kuihduttamatta itseäsi! Kasvata kuntoa pienin askelin ja opi uudet elämäntavat!

Valmennuksen tavoitteet:
Opi tekemään ruokapöytääsi parempia ja terveellisempiä valintoja kerta kerran jälkeen enemmän. Saat liikunnan osaksi joka viikkoista arkea, kun huomaat liikunnan tuoman hyvän olon. Tärkeintä on oppia löytämään omaan elämään parhaat vaihtoehdot, sillä jokainen on yksilö. Turvallinen ja pysyvä painonpudotus, syö monipuolisesti ja nauti ruuasta. Liikunnan avulla parannat mieltä ja jaksamista myös normaalissa arjessa. KG painonpudotusvalmennus on yksi suosituimmista valmennuksistamme!
Sisältö:
Kahdeksan viikon harjoitussuunnitelma. Harjoitussuunnitelman mukaan liikut 3-4 kertaa viikossa. Saat harjoitusohjelmat kotiin ja salille. Saat siis aina valita, suoritatko sali- vai kotitreenin. Mikäli jompikumpi on treenipaikkana sinulle mieluisampi, voit suorittaa kaikki treenisi siellä. Lisäksi saat HIIT-treenejä ja liikkuvuusharjoitusohjeen. HIIT-treeneillä saat rasvanpolton uudelle tasolle ja liikkuvuustreenin ansiosta kehosi palautuu nopeammin treeneistä, eikä lihasjumeja synny yhtä helposti. Ravinto-ohjelma, joka sisältää valtavasti vaihtoehtoja. Saat vaikka jokaisesta ateriastasi erilaisen. Yhteensä 17 ohjelmaa.
Tässä valmennuksessa opit:
  • Syömään tasaisesti päivän aikana, joten energiatasot pysyvät hyvinä ja mielialojen vaihtelut eivät määritä elämääsi
  • Liikunnan ilo, onko sellaista? Opit liikkumaan siten, että mieli pysyy virkeänä ja oma jaksaminen paranee
  • Asettamaan välillä myös itsesi oman arvoasteikkosi kärkeen
  • Saat kiinni ajatusmallista, ettei ikuinen laihduttaminen vie mihinkään!
  • Lähde tavoittelemaan toimivaa, kevyempää kehoa järkevin askelin
  • Ymmärtämään, että pienistä valinnoista tulee lopulta yksi iso kokonaisuus -jokaisella pienelläkin valinnalla on merkitystä!
Soveltuvuus:
Sinulle, joka haluat pudottaa painoa 5kg tai enemmän. Valmennus sopii myös suuriin pudotuksiin! Pieni pohjakunto olisi suotavaa olla. Ei ole pikadieetti, vaan oppi uuteen elämäntapaan!

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.