Kohti tehokkaampaa juoksua: Voimaa keskivartaloon

10.00

Tehokas ja taloudellinen juoksu edellyttää hyvää alaraajojen sekä keskivartalon lihaskuntoa. Ohjelmaa noudattamalla saat asentoa ylläpitävää voimaa keskivartaloon sekä juoksua vauhdittavaa voimaa alaraajoihin. Ohjelma sopii juoksijoiden lisäksi triathlonisteille, palloilu- tai juoksulajien harrastajille.

Ohjelmapaketti sisältää keskivartaloharjoitukset kolmeen eri harjoittelun vaiheeseen. Ohjelma on suunniteltu etenemään systemaattisesti vaikeampiin liikkeisiin. Yhtä tasoa noudatetaan juoksuharjoittelun yhteydessä 6-8 viikon ajan.

Keskivartaloharjoituspaketin on 15 € (sis. kolme ohjelmaa). Voit ostaa lisäksi alaraajojen voima- ja liikekontrolliharjoitteet (15 €, sis. kolme ohjelmaa) tai sekä keskivartalon harjoitukset että alaraajojen voima- ja liikekontrolliharjoitukset yhdessä pakettina (25 €, sis. kuusi ohjelmaa). Muut paketit löydät erikseen ohjelmakaupasta.

Bonuksena saat kaikkiin Kohti tehokkaampaa juoksua -paketteihin juoksijan kahvakuulaharjoitusohjelman, joka on suunniteltu vahvistamaan keskivartaloa ja alaraajoja.