Laihis (SALIOHJELMA)

69.00

NAISTEN PAINONPUDOTUSPAKETTI SALITREENIOHJELMILLA!

Paketti on suunniteltu vähintään 5-10 kilon painonpudotukseen. Pilottiryhmän isoin painonpudotus tällä paketilla 27,6kg 12 viikon aikana.

On kuitenkin hyvä huomioida, että kaikilla paino ei tipu samalla tavalla, ja tulokset ovat täysin yksilöllisiä.

Tavoitteet: Usein jo pienillä muutoksilla saadaan aikaan isoja muutoksia painonpudotukseen. Tässä ohjelmassa säännöllinen liikunta on yksi painopudotuksen kulmakivistä, vaikka suurin merkitys onkin ravitsemuksella. Usein painoa pudottaessa syödään fiksut aamupalat ja lounaat, mutta sen jälkeen ruokavalion toteuttaminen tuntuu haastavalta, ja illalla syöminen “lähtee käsistä”. Olemme luoneet tähän pakettiin painonpudotusta tukevat ruokavaliot, joiden avulla syömisten hallitsiminen ja epäterveellisten aterioiden ja herkkujen välttäminen on helpompaa. Tämän paketin treeneillä liikut miellyttävästi, mutta kuormaa koko ajan kasvattaen, rasvaa polttaen ja kiloja karistellen. Annathan pysyvälle painonpudotukselle riittävästi aikaa. Isompi yipaino ei kerry hetkessä, jolloin se ei myöskään lähde muutaman viikon kuluessa turvallisesti ja järkevästi.

Sisältö: Ohjelmapaketin kesto on 12 viikkoa, joka on jaettu 3 erilliseen harjoitussykliin. Jokaisen syklin kesto on 4 viikkoa. ja jokaisella syklillä treenit muuttuvat raskaammaksi ja kuluttavat enemmän. Sykleillä 2 & 3 tulee erikoistekniikoita treeneihin mukaan joilla pidät harjoittelun mielenkiintoisena ja kehittävänä. Liikut keskimäärin neljästi viikossa ja projektin edetessä saat tehtäväksi extraharjoitteita, joita voit tehdä oman jaksamisen mukaan.

Treenit toteutetaan kuntosalilla. Treenien lisäksi saat itsellesi hyödynnettäväksi monipuoliset extratreenit, erilliset cardioharjoitukset ja venyttelyohjeistuksen. Ruokavalioissa on huomiotu monipuolisuus sekä helppous toteuttaa koko perheelle samaa ruokaa. Halutessasi voit tehdä itselleesi omat ruuat, mutta mikään ei estä koko perheen syömästä samaa terveellistä kotiruokaa. Ruokavaliota on myös mahdollisuus toteuttaa erikoisruokavaliolla kuten vege, maidoton, gluteeniton, pähkinätön, soijaton, munaton, jne.

Paketti sisältää seuraavat ohjelmat:

  • Ravinto-ohjelma 70kg, 80kg, ja 90+kg
  • Ravinto-ohjelma (karppi, vapaaehtoinen)
  • Venyttelyohjelma
  • Syklin 1 salitreenit
  • Syklin 2 salitreenit
  • Syklin 3 salitreenit
  • Cardioharjoitukset
  • Extratreenit ala- ja ylävartalolle
  • 12 viikon treenisuunnitelma
  • Yhteensä 14 ohjelmaa

Soveltavuus: Haluat opetella syömään tavoitteita tukevasti painoa pudottaen. Tämä kokonaisuus soveltuu sinulle, mikäli tavoitteena on yli 5kg painonpudotus. Tämän 12 viikon aikana voit täysin luottaa prosessiin noudattamalla antamiamme ohjeita: olet tatausti menossa kohti omia tavoitteitasi. Älä hätiköi, vaan iloitse viikko viikolta muokkautuvasta kehostasi ja pirteämmästä olosta!

Olet ehkä kokeillut tehdä isompaa muutosta siinä onnistumatta tai muutos ei ole jäänyt pysyväksi. Opit pysyviä tapoja arkeesi ja opit nauttimaan liikkumisesta, kun etenet pieniä välitavoitteita kohti. Tällä paketilla laitat kehosi kuntoon, itsesi voimaan arjessasi huomattavasti paremmin ja olet varmasti 12 viikon jälkeen energisempi. Ohjeiden mukaan syöt monipuolisesti ja säännöllisesti ilman stressiä mitä ja miten tulisi syödä. Opit, että terveellinen ja monipuolinen ruoka on helppoa valmistaa. Ei sovellu aloittelijalle liikkujalle.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.