Lifefit – pysyvää hyvinvointia, ei jojo-laihduttamista tai kitudieettejä | nanafit.fi

99.00

Jatkatko kuten tähän asti vain haaveillen energisestä kunnosta, itsevarmemmasta ja hyvästä olosta… Vai tartutko NYT tähän tilaisuuteen ja muutat koko loppuelämäsi suunnan!

Tiedätkö, elämässä tulee valinnan paikkoja, joita ei kannata ohittaa. Tämä kurssitarjous on yksi sellainen, eikä se toistu ihan pian, sillä valmennus starttaa vain muutaman kerran vuodessa.

LIFEFIT-verkkovalmennus antaa sinulle eväät pysyvään positiiviseen muutokseen ilman kalorien laskentaa tai koko elämän pyhittämistä hikirääkkitreeneille.

Siinä käsitellään hyvinvointia hyvin kokonaisvaltaisesti, sillä hyvinvointiimme vaikuttavat monet muutkin asiat kuin vain liikunta tai ruokavalio.

Tämä 8 viikon valmennus muokkaa tehokkaasti kehonkoostumustasi ja kiinteyttää kehoasi tehokkailla treeniohjelmilla, jotka on helppo tehdä joko kotona tai saliharjoitteluna – tai näitä yhdistellen. Ihanan lempeiden kehonhuolto-ohjeiden ansiosta lihasjumit ja kiputilat helpottavat.

Valmennuksen päätavoite on nostaa energiatasojasi ja että opit syömään itsellesi riittävästi ja ravitsevasti, jotta jaksat kiireisessä ja vaativassa arjessa parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäksi löydät tasapainon riittävän unen ja palautumisen, stressinhallinnan, monipuolisen ravinnon ja liikunnan välillä, kaikki omaa kehoasi kuunnellen.

Eikä unohdeta, että samalla vyötärönympärys kapenee ja oma olosi muuttuu pirteämmäksi ja armollisemmaksi itseäsi kohtaan. Samalla opit arvostamaan itseäsi ihan uudella tavalla. Nimittäin, silloin  kun arvostaa ja rakastaa itseään, haluaa tehdä myös itselleen hyviä asioita…

LIFEFIT ON LOPPUELÄMÄSI MUUTTAMAAN TARKOITETTU KURSSI – SIKSI TAKAAMME SEN!

Tällä valmennuksella on täysi  14 vuorokauden tyytyväisyystakuu!

 

VALMENNUKSESSA SAAT KATTAVAT JA AMMATTITAITOISET VINKIT:

1. RUOKAVALIOON ilman kalorien laskentaa tai ruokien punnitsemista
2. 170 RESEPTIÄ e-reseptikirjana
3. RUOKA-ANNOKSEN KOOSTAMISEEN, niin että hyvä olo näkyy ja tuntuu
4. KEHONKOOSTUMUKSEN MUOKKAAMISEEN JA RASVANPOLTTOON
5. RAVINTOLUENTOJA, joiden avulla opit ymmärtämään kehosi toimintaa ja miten aineenvaihduntamme toimii
6. SALITREENIIN JA KOTITREENEIHIN, omat ohjelmat aloittelevalle ja edistyneemmälle
7. TREENIOHJELMIIN, kaikki liikkeet videoitu ja tekniikat selitetty huolellisesti ja ammattitaidolla
8. KOTITREENEIHIN, joissa treenaan täyspitkillä videoilla mukana alusta loppuun
9. KEHONHUOLTOON (laadukkaat liikevideot ja kokopitkät venyttelyharjoitukset)
10. MITEN PALAUTUA PAREMMIN KIIREISESSÄ ARJESSA
11. MITEN HALLITA STRESSIKUORMAA
12. MITEN OPTIMOIDA KEHON TOIMINTA niin että saat kaivattuja tuloksia
13. ARMOLLISUUDEN OPPIMISEEN ja itsesi hyväksymiseen
14. EHDOTTOMUUDESTA EROON PÄÄSEMISEEN

 

MIKSI MINUUN LUOTETAAN ELÄMÄNTAPAMUUTOSTEN VALMENTAJANA EHKÄ ENITEN?

Olen Nana Heikkilä, ja minut tunnetaan yhtenä Suomen suosituimmista ja arvostetuimmista hyvinvointivalmentajista.

Olen koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer ja hyvinvointivalmentaja, joka on tunnettu kannustavasta, ammattitaitoisesta ja ihmisläheisestä valmennustavasta. Innostan kanavissani kymmeniä tuhansia suomalaisia kohti parempia elämäntapoja ja jo tuhannet suomalaiset ovat löytäneet kaipaamansa avun suosituista verkkovalmennuksistani.

Toimin usein asiantuntijana hyvinvointialan lehdissä ja julkaisuissa, ja minut palkittiinkin vuoden energisempänä bloggaajana 2018 Inspiration Blog Awardseissa. Syksyllä 2019 julkaistaan odotettu treenikirjani Tammen kustantamana. Kommentoin myös aika ajoin median kutsumana hyvinvointiin liittyviä asioita (esim. A-Studio, YLE Akuutti).

Olen itse henkilökohtaisesti läsnä valmennuksissa, koska haluan kulkea kanssasi koko valmennusmatkan alusta loppuun. Ketään ei jätetä omilleen. Haluan varmistaa omakohtaisesti, että varmasti ymmärrät kaiken oikein ja pääset toivomaasi lopputulokseen.

Olen itse kokenut matkan varrella omakohtaisesti pahoja ylirasitustiloja liiallisen treenimäärän, liian vähäisten kaloreiden ja liiallisen kuormituksen takia, joten tiedän miten vahingollista se voi olla. Kaikki valmennukseni suunnitellaan aina tavallisille ihmisille, ei esim. vain urheilijoille tai huipputasolla treenaaville. Kokonaiskuormituksen ja riittävän ravinnon määrän huomioiminen on äärimmäisen tärkeää, ja olenkin yksi ensimmäisistä, jotka ovat julkisesti puhuneet erilaisten kitudieettien ja rääkkitreenien vaaroista.

Mielestäni hyvinvoinnin ei kuuluisi koskaan olla itsensä rankaisemista vaan itsensä rakastamista ja halua tehdä itselleen hyviä asioita. Minun valmennuksissani saadaan aina parhaat tulokset ilon ja hyvän fiiliksen kautta, yhdessä maalia kohti kulkien!