Limitless Bodycare | Personal Trainer Joosua Visuri

149.00

Limitless Bodycare -valmennuksessa saat avaimet liikkuvuutesi parantamiseksi ja opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kehonhuollosta. Valmennus kestää 8 viikkoa ja on markkinoiden kattavin paketti kehosi huoltamiseen sekä liikkuvuutesi parantamiseen.

 

LIMITLESS BODYCARE ON RATKAISUSI

Kehonhuollon ei tulisi tuottaa sinulle harmaita hiuksia eikä aikatauluhaasteita. Limitless BodyCare -valmennuksen avulla saat täysin uuden ulottuvuuden liikkuvuusharjoittelun ja kehonhuollon saloihin. Valmennuksessa opit huoltamaan kehoasi tuloksellisesti, turvallisesti ja mielekkäällä tavalla. Ja mikä parasta, voit tehdä harjoitteet missä tahansa – ilman välineitä!

Valmennuksessa käytetään staattisen venyttelyiden sijaan tehokkaita dynaamisia venytyksiä ja liikkeitä annostellaan järkevästi ja oikeaoppisesti!

BodyCare on täydellinen valmennus sinulle, joka haluat parantaa liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä yleistä kehon toimivuuttasi. Valmennuksen avulla vähennät ikäviä kipu- ja jumitiloja, parannat liikelaajuttasi ja saat uutta potkua myös muuhun harjoitteluun!

 

KENELLE LIMITLESS BODYCARE -VALMENNUS SOPII?

BodyCare -valmennus sopii toimistotyöntekijästä ihan huippu-urheilijaan asti. Se on valmennus kaikille, jotka haluavat parantaa omaa liikkuvuutta, hyvinvointiaan sekä suorituskykyä. Oli haasteesi sitten yleinen lihasjäykkyys, kehonhuollon laiminlyöminen tai pitkään kaivattu valmentajan tuki – valmennus sopii juuri sinulle! Limitless -valmennuksessa otamme tilanteesi huomioon kokonaisvaltaisesti ja teemme asioita järkevästi!

Jokaisessa harjoitteessa on huomioitu eritasoiset treenaajat useilla vaihtelevilla liikevariaatioilla sekä tarkoilla ohjeistuksilla. Kaikki liikkeet ja niiden variaatiot löytyvät videolla valmentajan ammattimaisesti opastamana. Pidämme huolta myös unen laadusta sekä arjenhallinnastasi, joilla on myös merkittävä vaikutus palautumiseesi.