LIMITLESS BODYWEIGHT | Personal Trainer Joosua Visuri

149.00

Valmennuksessa opit treenaamaan tavoitteellisesti ja tehokkaasti omalla kehonpainolla. Se vapauttaa sinut treenaamaan käytännössä missä ja milloin vain, paikasta ja ajasta riippumatta. Tsekkaa video alta ja liity mukaan!

 

LIMITLESS BODYWEIGHT ON RATKAISUSI

Treenaamisen ei tulisi tuottaa sinulle harmaita hiuksia eikä aikatauluhaasteita. Limitless bodyweight -valmennus opettaa sinut treenaamaan tavoitteellisesti omalla kehonpainollasi. Valmennuksessa opit treenaamaan tehokkaasti kehonpainolla, vieläpä omaan elämäntyyliisi sekä tavoitteisiisi sopivaksi.

Se on täydellinen valmennus sinulle, joka haluat vaihtelua pelkkiin kuntosalitreeneihin sekä myös sinulle, jonka aika tai halu ei riitä käymään kuntosalilla. Paremman ulkoisen olemuksen lisäksi kehität voimatasojasi, kehonhallintaa, liikkuvuutta, ketteryyttä sekä räjähtävyyttä. Opit myös syömään terveellisesti ilman, että siitä tarvitsee stressata.

 

KENELLE LIMITLESS BODYWEIGHT VALMENNUS SOPII?

Jos haluat tehdä pysyviä tuloksia kehonpainoharjoittelulla, Limitless Bodyweight valmennus sopii sinulle. Oli haasteesi sitten treenien aikatauluttaminen, treenimotivaatio tai pitkään kaivattu valmentajan tuki treenaamiseen, Limitless -valmennuksessa otamme tilanteesi huomioon kokonaisvaltaisesti.

Jokaisessa liikkeessä on huomioitu eritasoiset treenaajat useilla vaihtelevilla liikevariaatiolla. Toisin sanoen jokaisesta eri harjoituksesta löytyy myös sinulle sopiva tapa suorittaa yksi ja sama liike. Kaikki liikkeet ja niiden variaatiot löytyvät videolla valmentajan ammattimaisesti opastamana. Pidämme huolta myös liikkuvuudestasi ja siitä, että sinulla on avaimet terveelliseen ja hyvänmakuiseen ravintoon ilman siitä stressaamista.