LIMITLESS MIXED | Personal Trainer Joosua Visuri

149.00

8 viikon Limitless Mixed -valmennus yhdistää kuntosaliharjoittelun sekä kehonpainoharjoittelun tehokkaasti. Valmennuksessa opit monipuolistamaan treenejäsi ja opit keinot treenata tavoitteellisesti ajasta sekä paikasta riippumatta.

 

LIMITLESS MIXED ON RATKAISUSI!

Treenaamisen ei pitäisi tuottaa sinulle harmaita hiuksia eikä aikatauluhaasteita. Treenamisen kuuluisi olla mukavaa, kehittävää sekä aikatauluihisi soveltuvaa.

Limitless Mixed -valmennus yhdistää kuntosalin, kehonpainotreenin sekä liikkuvuuden harjoittelun. Valmennuksessa opit yhdistämään kuntosali- sekä kehonpainotreenin ja kehonhuolloin omaan elämäntyyliisi sekä tavoitteisiisi sopivaksi.

Valmennus on täydellinen kokonaisuus sinulle, joka haluat vaihtelua pelkkiin kuntosalitreeneihin sekä myös sinulle, jonka aika ei riitä käymään kuntosalilla niin usein kuin haluaisit. Paremman ulkoisen olemuksen lisäksi kehität voimatasojasi, kehonhallintaa, liikkuvuutta, ketteryyttä sekä räjähtävyyttä. Opit myös syömään terveellisesti ilman, että siitä tarvitsee stressata.

 

KENELLE LIMITLESS MIXED -VALMENNUS SOPII?

Limitless valmennus sopii sinulle, joka haluat parantaa omaa hyvinvointiasi sekä suorituskykyäsi. Oli haasteesi sitten treenien aikatauluttaminen, treenimotivaatio tai pitkään kaivattu valmentajan tuki treenaamiseen, Mixed -valmennuksessa otamme tilanteesi huomioon kokonaisvaltaisesti.

Jokaisessa harjoitusliikkeessä on huomioitu eritasoiset treenaajat erilaisilla liikevariaatiolla. Jokaisesta harjoituksesta löytyy siis myös juuri sinulle sopiva tapa suorittaa yksi ja sama liike. Kaikki liikkeet ja niiden suoritustekniikat sekä liikevariaatiot löytyvät videoituna ja valmentajan ammattimaisesti opastamana. Pidämme huolta myös liikkuvuudestasi ja siitä, että sinulla on avaimet terveelliseen ja hyvänmakuiseen ravintoon ilman siitä stressaamista.