“Next level” Home Training

49.00

MITEN OTTAA KAIKKI IRTI KOTITREENAAMISESTA?

Tavoitteet: Vahvempi ja lihaksikas vartalo kotitreenaamisella! Tämän paketin avulla muokkaat koko kehoa ja etenet askel askeleelta kohti X-mallista kroppaa! Näillä harjoituksilla parannat myös liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä hapenottokykyä. Tästä paketista saat taatusti uusia ideoita kotitreenaamiseen!

Sisältö: Paketti sisältää kausisuunnitelman sekä treeniohjelmat 8 viikon ajalle. Treenit enevät sykleittäin ja ohjelmakokonaisuus sisältää kaksi erilaista treenisykliä. Ohjelmakokonaisuuteen kuuluu 4 lihaskuntoharjoitusta sekä 2-5 aerobista harjoitusta viikossa. Ensimmäisillä viikoilla on vain kaksi aerobista treeniä viikossa ja viimeisellä viidellä viikolla aerobiset treenit vuorottelevat 4-5/viikko.
Treenit ovat suunniteltu kehonpainolla tehtäviksi, mutta voit halutessasi hyödyntää mitä tahansa kotoasi löytyviä treenivälineitä! Lisävastuksilla saa erilaista tuntumaa ja ärsykettä, sekä mukavaa haastetta treeneihin! Lihaskuntotreenit sisältävät myös hyppyjä ja paljon erilaisia kyykkyjä. Ohjelmapaketti ei sovellu polvivaivaisille! Aerobisten harjoitusten suoritustavan voi päättää itse. Voit käydä esimerkiksi ryhmäliikuntatunnilla, uimassa, lenkkeilemässä tai pyöräilemässä.
Paketti sisältää materiaalin:
  • Opaste treeneihin
  • Treenisuunnitelma 8 viikolle
  • Yhteensä 10 ohjelmaa
Soveltuvuus: Tämä ohjelmapaketti sopii kaikille, jotka haluavat treenata kovaa kotioloissa ja saavuttaa paremman kunnon sekä vahvemman ja lihaksikkaamman vartalon! Suosittelemme tämän paketin oheen Fitverstaan Ravintopakettia: Aktiiviliikkujan Ravintopaketti.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.