Paritreenipaketti

39.00

Paritreenipaketti

Aloita nyt elämäntapamuutos ja liikunta hauskalla tavalla yhdessä puolisosi tai kaveri kanssa! Yhdessä treenaamalla saatte tuloksia ja voitte kätevästi käyttää toisianne apuna treenatessa. Ette tarvitse isoja painoja tai kuntosalia, teillä on toisenne!
Paritreenipaketti sisältää monipuolisia ja tehokkaita treenejä tehtäväksi parin kanssa. Paketin treeneissä pääsette tekemään treeniä yhdessä hauskalla tavalla, toisianne painona ja apuna käyttäen!
Tavoitteet: Paritreenipaketilla pääsette yhdessä treenaamaan molempien kunnon nousua tukevalla tavalla! Paketin treenit tukevat molempien kestävyys- ja lihaskunnon nousua. Tavoitteena on opetella treenaamaan hauskalla ja tehokkaalla tavalla hyödyntäen toista vastuksena! Opitte treenaamaan järkevästi ja monipuolisesti ilman kuntosalia tai monimutkaisia laitteita. Vain toisenne riittävät! Kuntonne nousee kohisten yhdessä treenaten ja samalla saatte nauttia toistenne seurasta!
Sisältö: Paketti sisältää 10 monipuolista koko kehon treeneiä sinulle ja parillesi. Paketti sisältää lisäksi kaksi neljän viikon kausisuunnitelmaa, joista voit valita sopivan kuntotasonne mukaan! Paketti sisältää lisäksi ohjeistuksen yhteiseen kehonhuoltoon ja yhden treenin tehtäväksi lisäpainolla. Voitte helposti rakentaa paketista kahdeksan viikon kokonaisuuden toteuttamalla molemmat kausisuunnitelmat peräkkäin! Ei sisällä ruokavaliota.

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • 2 eri treenisuunnitelmaa 4 viikolle
  • Yhteensä 10 ohjelmaa
Soveltuvuus: Paketti soveltuu kaikille kuntotasoille. Paketin treeneistä ja kausisuunnitelmista voitte valita juuri teidän kuntotasollenne sopivan kokonaisuuden! Sopii myös aloittelijoille.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.