Post Pregnancy

59.00

Fiksuilla ja toimivilla ohjeilla kohti unelmakuntoasi raskauden jälkeen!

Tavoitteet:

*)Suosittelemme ehdottomasti ensimmäiseksi paketiksi, jos et ole aloittanut liikuntaa vielä synnytyksen jälkeen, tai se on ollut pidempään epäsäännöllistä tai tauolla kokonaan! Kun perustukset ovat kunnossa, niiden päälle on helppo rakentaa melkeinpä mitä tahansa. Etene vasta tämän ohjelman jälkeen muihin ohjelmapaketteihin!

Oli unelmakuntosi raskauden jälkeen millainen tahansa, tällä paketilla saat homman kunnolla alkuun! Tavoitteemme on auttaa sinua löytämään turvallinen ja tehokas tapa liikkua synnytyksen jälkeen, sekä saada liikkumisesta päiviisi kuuluva rutiini. Liikkumisen myötä endorfiinien erittyminen aktivoituu, joka piristää mieltä ja vaikuttaa hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti. Luovu hampaiden kiristelystä ja ikuisesta laihduttamisesta ja omaksu ne pienet valinnat, joilla pääset kohti isoa elämäntapamuutosta. Kiinteydy, polta ylimääräistä rasvaa, kasvata lihasmassaa, voi hyvin henkisesti ja fyysisesti! Ohjelmapaketissa on huomioitu lisäksi raskauden ja synnytyksen jälkeinen lantionpohjalihasten ja vatsalihasten kuntoutus.

Sisältö:
12 viikon ohjelmakokonaisuus, jossa harjoitellaan nousujohteisesti aloittaen kehonpainotreeneistä. Treenisyklien edetessä mukaan tulee vastus/kuntosaliharjoittelu, mutta nämä treenit voit suorittaa halutessasi myös kotona. Treenimateriaalien mukana saat kausisuunnitelman, eli valmiit viikko-ohjelmat helpottamaan treenien aikatauluttamista. Ulkona pääset nauttimaan vaunulenkeistä samalla harjoittaen lihaskuntoa ja osan treeneistä voit tehdä vauvan kanssa -nämä treenit ovat helppoja toteuttaa missä tahansa, vastuksilla tai ilman!

Kuinka paljon tulisi syödä proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja? Valmennuksen monipuolinen ravinto-osuus ja ruokavalio antavat kaikki avaimet onnistumiseen, sen lisäksi, että saat tarvittaessa tarkempaa ohjeistusta valmentajaltasi omaan tilanteeseesi. Ei pika- tai kitudieettejä tai poppaskonsteja, koko perhe voi syödä samaa ruokaa! Ohjelmassa opit tasapainottamaan ruokailut arkeesi sopiviksi ilman päänvaivaa. Ruokavaliomalli, mitä voit noudattaa vaikka loppuelämäsi samalla, kun etenet kohti unelmakuntoasi!

Paketti sisältää materiaalin:

 • Opaste treeneihin
 • Ravinto-ohjelma
 • Treenisuunnitelma 12 viikolle
 • Vastasynnyttäneen vatsaohjelman
 • Yhteensä 15 ohjelmaa
Tässä valmennuksessa opit:
 • nauttimaan monipuolisesta tavoitteellisesta harjoittelusta
 • miten saada syvät vatsat ja lantionpohja kuntoon
 • saavuttamaan tasapainon vauva-arjessa liikunnan ja ruokailujen suhteen
 • pienten valintojen merkityksen osana isoa kokonaisuutta, miten siitä tehdään mahdollisimman helppoa?
 • syömään tavoitteidesi mukaisesti, vaikka imettäisit
 • nauttimaan liikkumisen säännöllisyydestä, tällä kertaa sinäkin onnistut!

Soveltuvuus:

Ohjelmapaketti on suunnattu kaikille äideille riippumatta siitä, minkä ikäisiä lapsesi ovat! Suosittelemme kuitenkin, että jälkitarkastus on synnytyksen jälkeen takana ja lupa treenaamiseen saatu. Mikäli olet synnyttänyt sektiolla, voit aloittaa tämän valmennuksen noin 3kk kuluttua synnytyksestä (edellyttäen, että sektiohaava on parantunut).

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.