RAIKAS RAVINTOVALMENNUS | nanafit.fi

84.90

Oletko sinäkin kokeillut erilaisia dieettejä ja ruokavalio-ohjelmia, mutta et ole saavuttanut pysyviä tuloksia?

Tuntuuko, että aineenvaihduntasi on sekaisin turhan niukkakaloristen kuurien jälkeen, etkä oikein tiedä, kuinka paljon todellisuudessa kannattaisi syödä, jotta olosi olisi energinen ja peilikuva miellyttäisi silmää? Et todellakaan ole yksin tämän ongelman kanssa!

Tästä valmennuksesta saat selkeät ohjeet miten koostaa juuri sinullesopiva ruokavalio. Autan sinua selvittämään oman päivittäisen energiantarpeesi, jonka pohjalta pääset koostamaan itsellesi monipuolisen, herkullisen ja terveellisen ruokavaliokokonaisuuden.

Koska olemme erilaisia, erikokoisia ja -painoisia, tässä valmennuksessa ei tarjota kaikille samaa ruokavaliopohjaa, vaan jokainen huomioidaan yksilönä!

 

VIIMEINEN RAVINTOVALMENNUS MIKÄ SINUN TULEE IKINÄ HANKKIA!

Raikas ravintovalmennus auttaa sinua vihdoin löytämään työkalut pysyvään muutokseen, painonhallintaan ja loppuelämän kestävään energiseen olotilaan. Vaikka elämässäsi tilanteet ja tavoitteet muuttuisivat, tämän valmennuksen avulla pidät kiinni hyvästä olostasi!

Tässä valmennuksessa sinut otetaan huomioon yksilönä, ja opit koostamaan juuri sinun hyvinvointia ja tavoitteita tukevan ruokavalion. Näin varmistamme yhdessä sen, että tämä on viimeinen ravintovalmennus, mikä sinun tarvitsee enää koskaan hankkia.

 

Mitä konkreettisesti hyödyt 8 viikon RAIKAS ravintovalmennuksesta?

Tässä muutama tärkeä syy miksi lähteä mukaan tähän täysin uudenlaiseen valmennukseen:

  • Oivalla miten syöt juuri itsellesi oikealla tavalla (ja saavuttaen toivottuja tuloksia painonhallinnassa)
  • Selätät jatkuvan uuvuttavan väsymyksen ja saat aivan uutta energiaa päiviisi (eikä se lopu kesken!)
  • Opi syömään ilman stressiä tai pelkoa lihomisesta – ei enää tarvetta närkkiä lautasta haarukalla epäluuloisena
  • Oivalla miten tunnetilat vaikuttavat painonhallintaasi… ja siksi myös mm. hyvinvointiisi ja itseluottamukseesi
  • Päivittäinen suorituskykysi nousee – tarvitset sitä sitten treeniin, töihin tai henkilökohtaiseen elämääsi
  •  Omaan kulutukseen sopiva ruokavalio (etkä päädy käyttämään esim. urheilijan dieettiä jos et ole urheilija)
  • Viikko viikolta aineenvaihduntasi elpyy, energiasi palaa ja kehonkoostumus alkaa muuttumaan

 

Valmennus sisältää myös painetun ravinto-oppaan sekä painetun 150 ruoan reseptikirjan. Voit valita perinteisempiä ruokia sisältävän Raikas reseptikirja 1:n tai Exotic edition reseptikirjan, jossa on enemmän makuja maailmalta. 

 

MIKSI MINUUN LUOTETAAN HYVINVOINTI- JA RAVINTOVALMENTAJANA EHKÄ ENITEN?

Olen Nana Heikkilä, ja minut tunnetaan yhtenä Suomen suosituimmista ja arvostetuimmista hyvinvointivalmentajista.

Olen koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer ja hyvinvointivalmentaja, joka on tunnettu kannustavasta, ammattitaitoisesta ja ihmisläheisestä valmennustavasta. Innostan kanavissani kymmeniä tuhansia suomalaisia kohti parempia elämäntapoja ja jo tuhannet suomalaiset ovat löytäneet kaipaamansa avun suosituista verkkovalmennuksistani.

Toimin usein asiantuntijana hyvinvointialan lehdissä ja julkaisuissa, ja minut palkittiinkin vuoden energisempänä bloggaajana 2018 Inspiration Blog Awardseissa. Syksyllä 2019 julkaistaan odotettu treenikirjani Tammen kustantamana. Kommentoin myös aika ajoin median kutsumana hyvinvointiin liittyviä asioita (esim. A-Studio, YLE Akuutti).

Olen itse henkilökohtaisesti läsnä valmennuksissa, koska haluan kulkea kanssasi koko valmennusmatkan alusta loppuun. Ketään ei jätetä omilleen. Haluan varmistaa omakohtaisesti, että varmasti ymmärrät kaiken oikein ja pääset toivomaasi lopputulokseen.

Olen itse kokenut matkan varrella omakohtaisesti pahoja ylirasitustiloja liiallisen treenimäärän, liian vähäisten kaloreiden ja liiallisen kuormituksen takia, joten tiedän miten vahingollista se voi olla. Kaikki valmennukseni suunnitellaan aina tavallisille ihmisille, ei esim. vain urheilijoille tai huipputasolla treenaaville. Kokonaiskuormituksen ja riittävän ravinnon määrän huomioiminen on äärimmäisen tärkeää, ja olenkin yksi ensimmäisistä, jotka ovat julkisesti puhuneet erilaisten kitudieettien ja rääkkitreenien vaaroista.

Mielestäni hyvinvoinnin ei kuuluisi koskaan olla itsensä rankaisemista vaan itsensä rakastamista ja halua tehdä itselleen hyviä asioita. Minun valmennuksissani saadaan aina parhaat tulokset ilon ja hyvän fiiliksen kautta, yhdessä maalia kohti kulkien!