RECOVERY – EVELIINA TISTELGREN

89.00

Tällä hetkellä puhutaan paljon palautumisesta – sekä urheilussa, työssä, että arjessa. Pitkäaikainen alipalautuminen voi johtaa erilaisiin ongelmiin omassa jaksamisessa sekä terveydessä, joten palautuminen kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon hyvissä ajoin!

Tiedän mistä puhun, koska olen itse kamppaillut aiempina vuosina alipalautumisen kanssa yhdistäessäni huippu-urheilun ja yrittäjyyden. Sekään ei kombona ole mahdoton, mutta mahdoton siitä on välillä tullut kun kokonaiskuormitus on ollut liikaa. Silloin kärsii kaikki ja tietenkin eniten itse. Onneksi olen näiden kompastuskivien kautta sekä opiskelemalla löytänyt tapoja, joilla saavuttaa parempaa balanssia tekemisen ja palautumisen kanssa. Palautuminen lähtee siitä, että hyväksyy ettei aina tarvitse tehdä. Että osaa pysähtyä, hengittää ja vain olla silloin, kun sille on aikaa. Ja jos sitä aikaa ei ole, on sitä pakko opetella löytämään! Näin pystyy nauttimaan siitä mitä tekee, kehittyy urheilussa / työssä ja pystyy antamaan itsestään myös läheisille ja muillekin ihmisille.

Recovery by Eevsku -valmennus antaa sinulle monipuoliset perustyökalut palautumiseen – niin fyysiseen kuin henkiseen palautumiseen. Valmennus on suunniteltu niin, että sen pystyy yhdistämään vaivattomasti omaan treeniohjelmaan tai voit käyttää tätä valmennusta edesauttamaan palautumista jos et pysty tällä hetkellä treenaamaan.