Reissutyöläisen treenipaketti

39.00

Tehokkaat treenit, mitkä on helppo toteuttaa vaikka hotellihuoneessa tai rannalla! Vastukseksi riittää kehonpaino (ja kuminauha).


Tavoitteet: Yleiskunnon ylläpito. Reissaaminen ja pitkät päivät eivät enää ole tekosyy liikkumattomuuteen! Lyhyt hetki riittää! Paketin harjoitukset helpottavat kiireisiä matkapäiviä ja saat treeneistä energiaa pitkiin palavereihin. Paketista löytyy harjoitus aikatauluun kuin aikatauluun, lyhyempiä treenejä voit suorittaa kiireisimpinäkin päivinä. Jumppakuminauha kulkee kätevästi mukana mihin tahansa tilaa viemättä. Ei enää tekosyitä väsyneeseen ja nuutuneeseen oloon!

Sisältö: 15 erilaista ja eripituista kehonpainolla ja kuminauhalla toteutettavaa treeniä. Treenin kestot vaihtelevat 10-45 minuutin välillä. Mukana täsmätreenit keski- ja alavartalolle, mitkä usein jäävät pienimmälle huomiolle elämäntavasta johtuen. Sisältää myös venyttelyohjeet aamuun sekä liikkuvuusharjoitteen työpäivän päätteeksi. Saa energia- ja vireystasosi uudelle tasolle paketin avulla, lyhytkin harjoitus tekee ihmeitä!

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • Yhteensä 17 ohjelmaa
Ei sisällä ruokavaliota! Suosittelemme lisäksi Fitverstaan ravintopaketin.
Soveltuvuus: Kuntotasosta riippumatta kaikille. Myös sinulle, joka muuten vain kaipaat vireystason ja sitä kautta mielentilan nostamista arkeesi.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.