Running Dream

49.00

Running dream

Saavuta unelmasi juosta 5km tai haasta itsesi harjoitteilla ja kokeile tavoitella 10km matkaa.

Valmennus sopii niin vasta alkajalle, kuin jo jonkin aikaa juoksua harrastaneelle.

Tavoitteet:

Valmennuksen tavoitteena on kehittää juoksukuntoa tavoitteesi mukaan. Suunnitelmallisella harjoittelulla pidämme treenimotivaation yllä, eikä juoksuharrastus kaadu heti ensimetreillä. Valmennuksessa treenataan monipuolisilla harjoitteilla, jotka sisältävät juoksun tueksi sekä lihaskuntoa, että kehonhuollollisia harjoitteita. Valmennuksen aikana et pelkästään kehitä kuntoasi ja saavuta juoksutavoitteitasi, vaan opit ymmärtämään kokonaisuutta juoksuharjoittelun ympärillä. Juokseminen ei ikinä ole ollut näin monipuolista!


Sisältö:

Valmennus sisältää monipuoliset harjoitusohjelmat tukemaan tavoitteitasi juosta 5km tai 10km. Viikoittain vaihtuvat harjoitteet ja asteittain haastavammat ohjelmat tekevät harjoittelusta monipuolista ja mielenkiintoista.

Juoksuharjoitteiden lisäksi valmennukseen kuuluu juoksua tukevat lihaskuntoharjoitteluun soveltuvat ohjelmat, joko kotiin tai salille tehtäväksi.

Juoksussa kehonhuollon ja riittävän palautumisen merkitys korostuvat. Tässä valmennuksessa saat monipuoliset ohjeet myös kehoa palauttavaan harjoitteluun, sekä kehonhuoltoon.

Vinkit syömiseen tukevat kokonaisuutta ja antavat energiaa harjoitteluun ja harjoittelusta palautumiseen!


Valmennuksen opit:

  • Juoksuharjoittelun monipuolisuus ja vaihtuvuus
  • Säännöllisen harjoittelun merkitys tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Riittävä harjoitus määrä suhteessa tavoitteisiin
  • Kehonhuollon tärkeys
  • Riittävä ja monipuolinen syöminen yhdistettynä harjoitteluun

Soveltuvuus:

Harjoitus soveltuu kaikille juoksusta unelmoiville, joilla harjoitustaustaa juoksusta ei vielä ole. Lisäksi valmennus sopii sinulle, joka kaipaat monipuolisuutta harjoitteluun ja haluat huomioida myös lihaskunnon ja kehonhuollon merkityksen harjoittelussa.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.