Ruokavalio 2035 kcal (painonpudotus)

49.00

Tarkka ja tehokas ruokavalio tavoitteisiisi sellaisenaan tai minkä tahansa muun ohjelmapaketin oheen! Sisältää sekaruokavalion, gluteenittoman sekä vegaanisen ruokavalion.

Tuloksia ei synny? Olosi on kehno ja paino ei vaan yksinkertaisesti liikahda mihinkään vaikka mitä tekisi, tai palaat aina samaan alkupisteeseen hyvän alun jälkeen? Erilaisten ruokavalioiden ja dieettien viidakko hämmentää? Kaipaatko apua siihen miten syödä, milloin ja miksi?

Ruokavalio on yksi tärkeimmistä avaintekijöistä haluamasi suorituskyvyn, hyvän olon ja upean vartalon saavuttamisessa. Ilman ruokailun punaista lankaa tekeminen johtaa usein siihen, ettei paljon tavoilteltua kehitystä tapahdu.

Tämä ruokavaliokokonaisuus sisältää kolme erilaista ruokavaliota:

  • sekaruokavalio
  • gluteeniton ruokavalio
  • vegaaninen ruokavalio

Saat nämä kaikki kolme eri ruokavaliota kalorimäärälle 2035 ja voit sujuvasti sekoitella niitä keskenään niin halutessasi! Lisäksi saat kattavan ja kuvitetun ohjeistuksen ruokavalion noudattamiseen.

Valmiit ruokavaliomme tarjoavat kultaisen keskitien fiksulle, terveyttä tukevalle ja joustavalle ruokailulle. Sinun ei tarvitse nähdä nälkää, vaan ohjelmassa syödään säännöllisin väliajoin aamiaisesta iltapalaan asti. Saat ruokavaliot pdf-versioina jolloin voit tulostaa ne vaikka jääkaapin oveen, mutta myös Syke-sovellukseen jolloin voit seurata ruokavalion noudattamista esimerkiksi puhelimesi kautta ja ajastaa sovelluksen muistuttamaan sinua ruoka-ajoista.

Valitse näistä kahdeksasta ruokavaliosta se, joka kuvaa tarpeitasi ja tavoitteitasi parhaiten!

Arvioi tarpeesi aktiivisuuden mukaan. Huomioi, että nämä ovat karkeita arvioita ja jokaisen energiatarpeisiin vaikuttaa myös mm. ikä, pituus ja kehonkoostumus. Valitse kevyempi ruokavalio, jos tavoitteenasi on pudottaa painoa.

Naiset:

Kevyt työ, eikä lainkaan vapaa-ajan aktiivisuutta: 1590 kcal

Kevyt työ ja jonkin verran arkiliikuntaa ja kuntoilua: 1667, 1775 kcal

Kevyt työ ja päivittäistä kevyttä kuntoilua TAI keskiraskas työ: 2035, 2140 kcal

Kevyt työ ja päivittäistä raskasta urheilua TAI fyysisesti raskas työ: 2250, 2435 kcal

Miehet:

Kevyt työ, eikä lainkaan vapaa-ajan aktiivisuutta: 1775 kcal

Kevyt työ ja jonkin verran arkiliikuntaa ja kuntoilua: 2035, 2140kcal

Kevyt työ ja päivittäistä kevyttä kuntoilua TAI keskiraskas työ: 2250 kcal

Kevyt työ ja päivittäistä raskasta urheilua TAI fyysisesti raskas työ: 2435 kcal

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.