Stretch & flex

39.00

LIIKKUVUUTTA JA NOTKEUTTA!

Tavoitteet:

Lihasvenytyksiä käytetään liikkuvuutta lisäävinä ja parantavina harjoitteina, liikuntasuorituksiin liitettyinä ja osana lihasperäisten vaivojen hoitoa ja ennaltaehkäisyä. Oikein suoritetuilla liikkuvuusharjoitteilla on kiistatta lihaksen ja jänteen elastisuutta parantava vaikutus. Liikkuvuus on yksilöllinen ominaisuus, joka koostuu nivelten liikkuvuudesta, sekä lihasten ja niveltä ympäröivien kudosten venyvyydestä. Dynaamisilla venyttelyharjoituksilla saat tärkeitä työkaluja alkulämmittelyyn ja aktiivisilla ja passiivisilla venytyksiä apua lihashuoltoon. Osana lämmittelyä suoritettu venyttely voi jopa parantaa lihasten voimantuotto ominaisuuksia!

Sisältö:

18 eri harjoituksen paranneltu ja päivitetty monipuolinen kokonaisuus, joka koostuu kokovartalosta, niska-hartia-seudun, ylävartalon ja yläraajojen sekä lantion ja alavartalon harjoitteista. Mukana tulee myös extrana vinkkejä tenniskyynärpään kuntouttamiseen ja sormien ja alaraajojen hermosäteily oireille, yhteensä 20 harjoitusta. Sopii minkä tahansa paketin oheen!

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opasteet treeneihin
  • 8 venyttelytreeniä
  • 12 liikkuvuustreeniä
  • Yhteensä 20 ohjelmaa

Soveltuvuus:

Säännöllinen liikkuvuusharjoittelu tarkoittaa perinteisesti monipuolista alkuverryttelyä, loppuverryttelyä ja erillisiä liikkuvuus- ja lihastasapainoharjoitteita. Käytännössä tämä tarkoittaa tämän soveltuvan kaikille aloittelijasta konkariin. Kankeimpienkin on hyvä muistaa, että lihasten venyvyyttä ja nivelten liikkuvuutta voi kehittää harjoittelulla!

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.