STRONG and CURVY ADVANCED (Ida Jemina)

65.00

Oletko valmis saamaan todellisia muotoja ja näyttäviä kurveja kroppaan? STRONG and CURVY ADVANCED on juuri sinulle, joka olet jo päässyt treenien makuun, mutta kaipaat vieläkin parempia tuloksia. Aloita Ida Jeminan treenit, jotka vievät sinut elämäsi upeimpaan kuntoon!
STRONG and CURVY ADVANCED valmennuksessa panostetaan entistäkin tehokkaammin kropan muotojen lisäämiseen. Se kehittää erityisesti pakaroita luoden niihin todellista muhkeutta ja muotoa, joka ei keneltäkään jää huomaamatta. Treenit on räätälöity jo treenitaustaa omaaville eivätkä ne sovellu täysin aloittelijoille. Ne sisältävät Ida Jeminan itse käyttämiä menetelmiä ja kikkoja, joilla saavutetaan näkyvää kehitystä. Jos haluat saada todellisia tuloksia ja olet valmis laittamaan itsesi likoon, on STRONG and CURVY ADVANCED juuri sinua varten.
Ohjelman lisäksi saat yksityiskohtaiset treeniohjeet, joissa Ida Jemina kertoo tarkasti mitä ohjelman edetessä tulee tehdä ja miten. Kattava valmennus monipuolisine ruokavalioineen sisältää kaiken, mitä tarvitset upeiden ja näyttävien muotojen saavuttamiseen.
Oletko valmis? Mahtavaa – nyt mennään!