True Muscle (5-jakoinen ohjelma)

69.00

Ohjelmapaketti sinulle, joka haaveilet Body Fitness-urheilijan fysiikasta, pyöreistä olkapäistä ja V-mallisesta selästä!

Tavoitteet:

Saavuttaaksesi ohjelman tavoitteet, sinun tulee oppia kehittävän treenin salat! Tällä paketilla treenaat ohjelmalla, joka on suunniteltu nousujohteiseksi ja testattu ja todettu toimivaksi. Opit treenaamaan kovaa, ja haastamaan itsesi mukavuusalueen ulkopuolelle. Ohjelmapaketti sopii miehille ja naisille!

Sisältö:

Ohjelmapaketti sisältää kovia, tehokkaiksi todettuja perusliikkeitä sekä myös eristävämpiä liikkeitä lihaskasvun tueksi. Jos otat haasteen vastaan, myös voimatasosi tulevat kasvamaan viikkojen edetessä. Ohjelmaa varioidaan viikkojen aikana ja treenejä tehostetaan erilaisten erikoistekniikoiden avulla (esim. supersarjat, pudotussarjat, rest pause, pumppi-viikko). Ohjelmassa on huomioitu myös riittävä palautuminen, joka on lihaskasvun ja kehityksen ehdoton edellytys!

Fitness-urheilijan viikko-ohjelmaan kuuluu myös kehonhuolto, joten venyttely, rullailu ja kehonhuolto tulevat kuulumaan myös viikko-ohjelmaasi. Kehityskaudella aerobinen harjoittelu jää minimiin, joten ohjelman aikana aerobista harjoittelua säännöstellään, ja sitä tehdään lähinnä palauttavan liikunnan muodossa. Viimeisillä viikoilla pääset nostamaan sykettä muutaman mukaan otettavan HIIT-treenin muodossa.

Harjoittelun ja kehittymisen tueksi sinulle on suunniteltu myös selkeä ravinto-ohjelma, jota on suositeltavaa noudattaa ohjelman aikana. Opit koostamaan terveellisiä aterioita ja ajoittamaan ruokailut siten, että ne tukevat parhaiten treenaamista ja palautumista. Opit syömään riittävästi ilman ”turhan ylimääräisen” kerryttämistä. Pakettimateriaaliin kuuluu esimerkkirungot ruokavalioon (3 pohjaa, eri energiantarpeet huomioiden), joista sinua autetaan valitsemaan sopivin. Saat ohjeet myös kehitystä tukevien lisäravinteiden käyttöön, mutta minkään lisäravinteen käyttö ei ole pakollista.

5-jakoinen ohjelma

Paketti sisältää materiaalin:

  • Opaste treeneihin
  • Treenisuunnitelma 9 viikolle
  • 3 erilaista ruokavaliota
  • Lihashuolto ja venyttely
  • Yhteensä 28 harjoitusohjelmaa

Soveltuvuus:

Perustekniikat oltava hallussa.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.